Højvangsvej 26 2600 Glostrup info@sundhedszonen.dk 26 23 83 23
Sportsskader

Sportsskader er forbundet med efterfølgende nedsat træningsintensitet samt en restitutions- og genoptræningsperiode der bør respekteres. Behandlingens fornemste opgave er at styrke kroppen og forsøge at gøre restitutions- og genoptræningsperioden kortest mulig på forsvarlig vis.

Skader kan opstå akut og tilfældigt, men er ofte resultat af længere tids svækkelse eller overanstrengelse af det ramte område. Hos SundhedsZonen ses derfor ikke kun isoleret på skaden, men resten af kroppen inddrages i vurdering og planlægning af behandlingen.

Behandlingen er ofte en kombination af massage og zoneterapi, evt. suppleret med øreakupunktur.

I mange tilfælde giver det en god effekt at massere over, under og omkring skaden og ikke så meget direkte på/i skaden. Eventuel væske drænes og blodcirkulationen øges, hvilket forøger kroppens egen evne til heling.

Zoneterapi og øreakupunktur hjælper, styrker og smertelindrer effektivt indefra. En del af teorien bag zoneterapi og øreakupunktur er, at når kroppen ikke fungerer optimalt, er det et tegn på, at energien ikke flyder frit i de berørte områder. Zoneterapi og øreakupunktur gavner kroppens evne til at genskabe det frie flow.SundhedsZonen
Design zenpire.dk